суббота, 16 февраля 2019 г.

Зустріч Міністра освіти і науки України Лілії ГРИНЕВИЧ з освітянами Сумщини


 У рамках робочої поїздки на Сумщину 15 лютого 2019 року Міністр освіти і науки України Лілія ГРИНЕВИЧ зустрілася з освітянами області.
Міністр у своєму виступі розкрила основні засади Нової української школи та наголосила на реформуванні професійної освіті. Високопосадовець зазначила, що саме Сумська область одна з перших в Україні і досить успішно вже скористалася державними субвенціями для реорганізації освіти в регіоні.
Під час прес-конференції Лілія ГРИНЕВИЧ повідомила про найактуальніші нововведення, що чекають на освітян та покликані підняти галузь на новий рівень. Серед них педагогічна інтернатура для молодих учителів.

«Молодий вчитель, який прийде працювати до школи перший рік, буде супроводжуватися наставником. За таке наставництво передбачається доплата у 20% від заробітної плати. Раніше така педагогічна інтернатура не була передбачена», – повідомила вона.
«У наших школах не повинно бути нещасливих дітей», - зазначила на найважливіших словах учасників заходу Міністр освіти  і науки України.
Липоводолинщину на зустрічі з Лілією ГРИНЕВИЧ  представляли начальник відділу освіти, молоді та спорту Липоводолинської РДА                Любов ДМИТРУШКО та в.о. директора Липоводолинського ІРЦ Тетяна КОЛОДЯЖНА.

Комментариев нет:

Отправить комментарий