пятница, 26 апреля 2019 г.

«СВІТЛОМУ ВОСКРЕСІННЮ – СВІТЛІ ПОМИСЛИ»


26 квітня в Липоводолинському ІРЦ відбувся захід для дітей з особливими освітніми потребами «Світле свято Великодня». Натхненно дзвеніли дитячі голоси про Великдень, писанку. На свято були запрошені керівники гуртків Липоводолинського районного Будинку для дітей та юнацтва і Липоводолинської дитячої школи мистецтв. Вихователі провели для діток тематичне заняття «Гарна писанка у мене…», де  допомогли їм у створенні власної різнобарвної крашанки. У кожного була своя писанка – неповторна дитяча фантазія. Просто очі від розмаїття розбігаються!
Працівники ІРЦ познайомили дітей із звичаями та обрядами свята. Великоднє свято мало піднесений настрій та чудову атмосферу.
Приємною несподіванкою для всіх присутнім на заході  стало вручення пасхальних подарунків від гостей: начальника відділу освіти, молоді та спорту Липоводолинської державної адміністрації Любові ДМИТРУШКО та   керівників шкіл Ганни ГАЙДУК та Галини БОГОМОЛ
На знак вдячності дітвора презентували гостям власноруч виготовлені писанки, а щасливі їх посмішки стали яскравим підтвердження того, що творити добрі справи – істинне призначення людини. Зазначимо, що акція «СВІТЛОМУ ВОСКРЕСІННЮ – СВІТЛІ ПОМИСЛИ» - вже другий подібний захід для «особливих діток», організатором якого виступив відділ освіти, молоді та спорту Липоводолинської районної державної адміністрації.
Метою всієї проведеної роботи стало розкриття змісту святкування Великодня, примноження традицій українського народу.
На завершення свята, всіх дітей пригостили смачною паскою!

Комментариев нет:

Отправить комментарий