четверг, 27 декабря 2018 г.

«Гостинці від Діда Мороза»


Новорічне свято – це довгоочікувана казка для всіх дорослих і дітей. У цей час люди знову починають вірити в диво, сподіватися на щасливі зміни і, затамувавши подих, загадують бажання. Щоб скрізь панував новорічний настрій, працівники інклюзивно-ресурсного центру створили для дітей казкову атмосферу -  прикрасили новорічну  ялинку,   вікна сніжинками, гірляндами та іграшками.
Напередодні  Нового року, 27 грудня, вихованці Липоводолинського ІРЦ мали змогу поринути у власну казку під назвою «Гостинці від Діда Мороза». Відомі  казкові персонажі - Дід  Мороз та Снігуронька завітали в гості до дітлахів, подарували море емоцій, гарного настрою, пісень, танців та хороводів. Діти з великим запалом та задоволенням брали участь у веселих рухливих конкурсах. Кульмінацією свята було новорічне привітання від Діда Мороза та вручення солодких подарунків дітлахам.
На свято завітала  начальник  відділу освіти, молоді та спорту Липоводолинської РДА Дмитрушко Л.М. Вона привітала всіх присутніх та вручила солодкі подарунки.
Щирі слова вдячності висловлюємо спонсору свята, керівнику ТОВ «Альянс» Демченку І.О., за надані новорічні  пакунки для  дітей з особливими освітніми потребами.
 З  гарним настроєм, радістю,   відчуттям  чарівної казки  вихованці інклюзивно-ресурсного центру  провели Новорічне свято.




Комментариев нет:

Отправить комментарий